Ficatei de pui inveliti in bacon

Timp pregatire
30 minute
Complexitate
redusa
Ficatei de pui inveliti in bacon

Ingrediente

  • 500 gr ficat de pui
  • 250 gr fasii lungi de bacon afumat
  • sare
  • piper
  • 1 lingurita rasa busuioc uscat
  • 2 lingura ulei
  • 1 lingura unt

Mod de preparare

Ficatul de pui il tinem in apa 30 de minute.

Ii spalam apoi ii punem intr-o sita sa se scurga.

Incingem uleiul intr-o tigaie, punem ficateii.

Ii lasam sa se rumeneasca usor pe o parte cam 1 minut si 1 minut pe partea cealalta.

Tragem tigaie deoparte, condimentam ficatul cu sare, piper si busuioc.

Luam fasii de bacon, punem cate un ficatel pe capatul fasiilor si rulam.

Ii asezam intr-o tava tapetata cu hartie de copt, punem bucatele de unt intre ei.

Ii introducem in cuptorul incins, la o temperatura potrivita 8-10 minute, cat sa se rumeneasca usor.

Cand sunt gata ii scoatem, ii asezam fierbinti pe un platou si ii acoperim.

Pofta buna!

 

Comentarii

Pentru a comenta trebuie sa fii autentificat. Log in

Pasca traditionala

Pasca traditionala

Pasca traditionala
Drob de miel in foietaj

Drob de miel in foietaj

Organele de miel se pun la fiert in apa rece impreuna cu cateva boabe de piper,1 foaie de dafin timp de 35- 40 minute.

Drob de miel in foietaj
Miel umplut

Miel umplut

Este nelipsit de pe masa noastra in ziua de Paste.

Miel umplut
Parteneri
Desert pasca cu branza si ciocolata
Bucataras.RO

Desert pasca cu branza si ciocolata

Retete pentru mese in familie Pentru masa de Paste, am ales o rețetă de pască cu brânză și ciocolată. Am avut ca...

Desert pasca cu branza si ciocolata
Nectar de caise
Culinar.RO

Nectar de caise

Bun de baut,bun la cremele prajiturilor,bun de tinut o iarna intreaga!! pentru concurs toamna se numara borcanele

Nectar de caise
Tort cu ciocolata si caise
ReteteCulinare.RO

Tort cu ciocolata si caise

Tort cu ciocolata si caise