Ficatul se spala , se curata si se taie in bucati mai mici.
Se incinge uleiul de masline si se adauga ficatul; se sareaza si pipereaza dupa gust.
Se acopere cu un capac si se da focul la minimum.
Se lasa 15 minute , apoi se adauga usturoiul taiat marunt si se mai lasa 2-3 minute.
Se presara patrunjelul verde taiat marunt si se mai lasa 2-3 minute.
Se pune pe un platou si se stropeste cu melasa de rodie acrisoara; ii da o aroma deosebita.
Se serveste cu garniture de orez cu legume( a la Doina) si salata Caprese de rosii.
Pofta buna!

Cornete sau rulouri crocante din foietaj umplute cu o crema fina de vanilie si frisca. O reteta usoara, rapida si...
Cornete sau rulouri din foietaj cu crema de vanilie - reteta usoara, rapida si delicioasa
Incearca o reteta simpla de turta dulce! Usor de facut impreuna cu copiii sau nepotii, aromata si delicioasa. Perfecta pentru...
Reteta simpla de turta dulce. Usor de facut, gustoasa si aromata
Descopera reteta traditionala de carnati de casa din carne de porc si vita, cu boia, usturoi si condimente . Simpli,...
Carnati de casa. Reteta traditionala de carnati din carne de porc si vita
Retete pentru mese in familie Pentru masa de Paste, am ales o rețetă de pască cu brânză și ciocolată. Am avut ca...
Desert pasca cu branza si ciocolata
Bun de baut,bun la cremele prajiturilor,bun de tinut o iarna intreaga!! pentru concurs toamna se numara borcanele
Nectar de caise
Comentarii