Se spala ficateii si se taie in cuburi.
Se spala ficateii si se taie in cuburi.
Se incinge uleiul intr-o cratita mica.
Se soteaza ficateii in uleiul incins, iar dupa ce se rumenesc, se adauga ceapa maruntita, usturoiul tocat fin si mazarea scursa si se soteaza.
Se adauga apa fiarta si se lasa sa fiarba 15 minute la foc mediu. Cand sosul a scazut, se adauga sucul de rosii, vinul alb si baza pentru mancaruri si se mai lasa 10-15 minute la foc mic, pana scade sosul. La sfarsit, se adauga cimbrisorul, se potriveste de sare si piper si se mai fierbe totul 3-4 minute.
Se orneaza cu patrunjel sau busuioc verde si rondele de rosii si se serveste insotit de castraveciori in otet si de un pahar de vin rosu pentru cei peste 18 ani.
Incanta-ti familia si oaspetii cu un cozonac pufos si delicios, pregatit dupa o rețeta tradiționala! Acest cozonac cu nuca,...
Cozonac pufos cu nuca, cacao si rahat, reteta traditionalaO reteta adaptata nevoilor medicale a familiiei, dar la fel de delicioasa ca un drob de miel, un drob usor si parfumat
Drob de puiDescopera cum sa vopsesti oua natural in foi de ceapa folosind metoda traditionala, fara chimicale. Urmeaza pasii simpli...
Oua vopsite natural in foi de ceapa - metoda traditionala explicata pas cu pasRetete pentru mese in familie Pentru masa de Paste, am ales o rețetă de pască cu brânză și ciocolată. Am avut ca...
Desert pasca cu branza si ciocolataBun de baut,bun la cremele prajiturilor,bun de tinut o iarna intreaga!! pentru concurs toamna se numara borcanele
Nectar de caise
Comentarii