Ficateii se spala se curata dupa care se pun in tigaie la prajit, se curata 3 catei de usturoi, se zrobesc si se pun peste ficatei, se sareaza si se pune un pic de boia dulce, se lasa pana se patrund un pic si se pune 100 ml de vin alb si un pic de suc de tomate.Se lasa sa se patrunda bine, se incearca iar daca sunt facuti se scot pe hartie absorbanta.
Legumele de la pachet se dezgheata si se adauga la fiert aproximativ inca 20 de minute se incearca, cand sunt facute legumele se scot si se trag la tigaie in unt cu un pic de cimbru. Ciupercile se taie fasiute si se pun la calit in unt, se lasa cateva minute pana se rumenesc un pic pe ambele parti, dupa care se scot.
Pentru dessign: se taie un pic de praz care se va calii in untul ramas de la ciuperci, se va scoate cand prazul este moale se va forma un nodulet pentru o imagine cat mai interesanta a produsului, se va decora si cu 1-2 rosii cherry taiate pe jumatate.
Farfuria se va aranja ca in imaginea alaturata.
Pofta Buna
Incanta-ti familia si oaspetii cu un cozonac pufos si delicios, pregatit dupa o rețeta tradiționala! Acest cozonac cu nuca,...
Cozonac pufos cu nuca, cacao si rahat, reteta traditionalaO reteta adaptata nevoilor medicale a familiiei, dar la fel de delicioasa ca un drob de miel, un drob usor si parfumat
Drob de puiDescopera cum sa vopsesti oua natural in foi de ceapa folosind metoda traditionala, fara chimicale. Urmeaza pasii simpli...
Oua vopsite natural in foi de ceapa - metoda traditionala explicata pas cu pasRetete pentru mese in familie Pentru masa de Paste, am ales o rețetă de pască cu brânză și ciocolată. Am avut ca...
Desert pasca cu branza si ciocolataBun de baut,bun la cremele prajiturilor,bun de tinut o iarna intreaga!! pentru concurs toamna se numara borcanele
Nectar de caise
Comentarii