Ficateii se spala si se curata. Ceapa se curata si se taie solzisori. Se pun ficateii la prajit si se caleste si ceapa. Cand ceapa este calita (nu prajita) se adauga apa (obligatoriu calda). Lasam sa se inabuse 10 minute, apoi se adauga bulion (cat va place). Cand este aproape fiarta, condimentam dupa gust cu sare si piper, putin cimbru si 2-3 foi de dafin si lasati sa scada cat doriti, in functie de cat sos vreti sa va iasa.
Pofta buna!
Organele de miel se pun la fiert in apa rece impreuna cu cateva boabe de piper,1 foaie de dafin timp de 35- 40 minute.
Drob de miel in foietajRetete pentru mese in familie Pentru masa de Paste, am ales o rețetă de pască cu brânză și ciocolată. Am avut ca...
Desert pasca cu branza si ciocolataBun de baut,bun la cremele prajiturilor,bun de tinut o iarna intreaga!! pentru concurs toamna se numara borcanele
Nectar de caise
Comentarii