Spalam ficatul de de pasare si ii lasam la scurs.Separat punem si tocam in fasiute ardeiul copt(il taiem in ce marime dorim).Intr-o tigaie de teflon punem 2 linguri de ulei de masline presat la rece,lasam sa se incinga un minut si apoi adaugam usturoiul taiat feliute,rosia decojita si taiata si ardeiul copt.Le prajim circa 3 sau 5 minute si la urma adaugam 2 linguri de sos soia fara sare si 2 linguri de smantana lichida.Aceasta este garnitura de ardei copt si prajit pentru ficatei.Dupa ce s-au scurs ficateii,punem 2 linguri de ulei de masline presat la rece la incins si adaugam ficatul de pasare,il prajim pe ambele parti si la urma adaugam 2 linguri sos de soia fara sare si 2 linguri de smantana lichida. Pofta buna !!!
Incanta-ti familia si oaspetii cu un cozonac pufos si delicios, pregatit dupa o rețeta tradiționala! Acest cozonac cu nuca,...
Cozonac pufos cu nuca, cacao si rahat, reteta traditionalaO reteta adaptata nevoilor medicale a familiiei, dar la fel de delicioasa ca un drob de miel, un drob usor si parfumat
Drob de puiDescopera cum sa vopsesti oua natural in foi de ceapa folosind metoda traditionala, fara chimicale. Urmeaza pasii simpli...
Oua vopsite natural in foi de ceapa - metoda traditionala explicata pas cu pasRetete pentru mese in familie Pentru masa de Paste, am ales o rețetă de pască cu brânză și ciocolată. Am avut ca...
Desert pasca cu branza si ciocolataBun de baut,bun la cremele prajiturilor,bun de tinut o iarna intreaga!! pentru concurs toamna se numara borcanele
Nectar de caise
Comentarii