Se pun la prajit ficateii in putin ulei. Cand sunt aproape gata, se adauga ceapa taiata fideluta si usturoiul tocat marunt. Se lasa la prajit cca 30 de minute, completandu-se din cand in cand cu putin vin alb (sau apa pentru cine nu doreste vin). Cand ficateii sunt gata, se pune o lingura de faina si un pahar de apa, se condimenteaza cu boia, piper si sare, si se mai lasa la prajit inca 10-15 min. Apoi se adauga patrunjelul tocat.
Ficateii de pasare se pot servi fie cu mamaliguta, fie cu cartofi piure.
Descopera reteta simpla de biscuiti crapati cu ciocolata sau chocolate crinkles. Un deliciu ciocolatos, cu o textura moale in...
Reteta de biscuiti crapati cu ciocolata sau chocolate crinkles. Deliciu ciocolatos si usor de preparatKaiser de casa. Reteta simpla de piept de porc fiert cu coji de ceapa rosie. Un mezel natural de casa fara afumare, extrem de...
Kaiser de casa. Reteta simpla de piept de porc fiert cu coji de ceapa rosieRetete pentru mese in familie Pentru masa de Paste, am ales o rețetă de pască cu brânză și ciocolată. Am avut ca...
Desert pasca cu branza si ciocolataBun de baut,bun la cremele prajiturilor,bun de tinut o iarna intreaga!! pentru concurs toamna se numara borcanele
Nectar de caise
Comentarii