Ficatei cu mujdei de usturoi si mamaliga

Timp pregatire
30 minute
Complexitate
redusa
Ficatei cu mujdei de usturoi si mamaliga

Ingrediente

  • 500 g ficat de pasare
  • ulei pt. prajit
  • sare
  • 3-4 catei de usturoi
  • o rosie
  • malai pentru mamaliga

Mod de preparare

Spalam ficatul si il lasam sa se scurga bine de apa. Incingem uleiul si punem ficatul la prajit pana se rumeneste putin si pe o parte si pe alta. Oprim focul si abia apoi presaram sarea dupa gust.

Usturoiul pisat il frecam cu o lingurita de ulei si un praf de sare apoi il amestecam cu rosia data pe razatoare.

Preparam si mamaliga.

Servim ficateii stropiti cu mujdei, alaturi de mamaliguta fierbinte

 

Comentarii

Pentru a comenta trebuie sa fii autentificat. Log in

Pasca traditionala

Pasca traditionala

Pasca traditionala
Drob de miel in foietaj

Drob de miel in foietaj

Organele de miel se pun la fiert in apa rece impreuna cu cateva boabe de piper,1 foaie de dafin timp de 35- 40 minute.

Drob de miel in foietaj
Miel umplut

Miel umplut

Este nelipsit de pe masa noastra in ziua de Paste.

Miel umplut
Parteneri
Desert pasca cu branza si ciocolata
Bucataras.RO

Desert pasca cu branza si ciocolata

Retete pentru mese in familie Pentru masa de Paste, am ales o rețetă de pască cu brânză și ciocolată. Am avut ca...

Desert pasca cu branza si ciocolata
Nectar de caise
Culinar.RO

Nectar de caise

Bun de baut,bun la cremele prajiturilor,bun de tinut o iarna intreaga!! pentru concurs toamna se numara borcanele

Nectar de caise
Tort cu ciocolata si caise
ReteteCulinare.RO

Tort cu ciocolata si caise

Tort cu ciocolata si caise