Se curata cartofii,se taie in patru.
intr un vas de yena termorezistent se pune ulei ,se aseaza cartofii ,se condimenteaza cu vegeta,piper,busuioc si cimbru.
Ceapa se taie pestisori si se pune peste cartofi.Ficateii se spala si se adauga peste cartofi si se condimenteaza si ei cu busuioc,piper si cimbru.
Se adauga apa pana la jumatatea vasului si se dau la cuptorul incalzit si se lasa sa se rumeneasca.
Cand sunt facuti cartofii se amesteca o lingura de sos de soia cu 3 linguri de pasta de rosii si cu usturoiul pisat si se adauga peste ficatei.
Se mai lasa la cuptor inca 10 minute sa se rumeneasca si se servesc alaturi de castraveti murati.
Incanta-ti familia si oaspetii cu un cozonac pufos si delicios, pregatit dupa o rețeta tradiționala! Acest cozonac cu nuca,...
Cozonac pufos cu nuca, cacao si rahat, reteta traditionalaO reteta adaptata nevoilor medicale a familiiei, dar la fel de delicioasa ca un drob de miel, un drob usor si parfumat
Drob de puiDescopera cum sa vopsesti oua natural in foi de ceapa folosind metoda traditionala, fara chimicale. Urmeaza pasii simpli...
Oua vopsite natural in foi de ceapa - metoda traditionala explicata pas cu pasRetete pentru mese in familie Pentru masa de Paste, am ales o rețetă de pască cu brânză și ciocolată. Am avut ca...
Desert pasca cu branza si ciocolataBun de baut,bun la cremele prajiturilor,bun de tinut o iarna intreaga!! pentru concurs toamna se numara borcanele
Nectar de caise
Comentarii