Se spala ficatul, se curata de pielite si se taie in felii foarte subtiri. Se acopera si se pune deoparte.
Se incinge untul intr-o tigaie cu fundul gros, se pune ceapa sa se caleasca. Se adauga vinul si se lasa sa fiarba la foc foarte mic, 15 minute. Se amesteca intruna si daca este nevoie se mai adauga apa, pentru ca ceapa sa nu se usuce. Se condimenteaza cu sare si piper. Se muta ceapa pe o farfurie si se tine la cald. Tigaia se sterge cu hartie absorbanta.
Se pune restul de unt sa se incinga pana devine maro deschis. Se prajesc bucatile de ficat vreme de un minut, la foc puternic. Se intorc o data pe partea cealalta.
Bucatile de ficat se pun pe ceapa prajita si se decoreaza cu patrunjel tocat.
Descopera o reteta delicioasa de chec cu unt, vanilie si stafide, perfecta pentru orice ocazie. Simplu de preparat, aromat si...
Reteta delicioasa de chec cu unt, vanilie si stafide. Simplu, gustos si aromatIncearca reteta noastra de salata sanatoasa cu piept de pui, ou fiert, cascaval si legume proaspete. Perfecta pentru o masa...
Salata sanatoasa cu piept de pui, ou fiert si legume. Reteta rapida si gustoasaRetete pentru mese in familie Pentru masa de Paste, am ales o rețetă de pască cu brânză și ciocolată. Am avut ca...
Desert pasca cu branza si ciocolataBun de baut,bun la cremele prajiturilor,bun de tinut o iarna intreaga!! pentru concurs toamna se numara borcanele
Nectar de caise
Comentarii