Se spala bine cu un buretel aspru ciupercile sub jet de apa sau intr-un castronel cu apa, dupa care se clatesc bine. Taiati-le in bucati mai mari, pentru ca vor scadea foarte mult.
Intr-o tigaie se incinge uleiul (3-4 linguri) si se pun ciupercile, sarea (concentratul de ciuperci), putin piper si se calesc usor in zeama lor. In cateva minute sunt gata.
Se taie ficatul fasii subtiri de 1 cm (cel de pui se lasa intreg). Puneti uleiul ramas la incins, dati fasiile de ficat prin faina si puneti-le la prajit.
Se prajesc doar 2-3 minute pe fiecare parte sa nu se intareasca. Se condimenteaza doar cu piper, sarea se pune direct in farfurie cand il serviti.
Asezati ficatul pe un platou (pe salata verde), garnisiti cu feliute de ardei rosu, frunze de patrunjel, felii de lamaie, apoi garnitura de ciuperci si optional preparati un mujdei sau sos de usturoi. Se poate servi cu salata.
Pofta buna.
Descopera reteta simpla de biscuiti crapati cu ciocolata sau chocolate crinkles. Un deliciu ciocolatos, cu o textura moale in...
Reteta de biscuiti crapati cu ciocolata sau chocolate crinkles. Deliciu ciocolatos si usor de preparatKaiser de casa. Reteta simpla de piept de porc fiert cu coji de ceapa rosie. Un mezel natural de casa fara afumare, extrem de...
Kaiser de casa. Reteta simpla de piept de porc fiert cu coji de ceapa rosieRetete pentru mese in familie Pentru masa de Paste, am ales o rețetă de pască cu brânză și ciocolată. Am avut ca...
Desert pasca cu branza si ciocolataBun de baut,bun la cremele prajiturilor,bun de tinut o iarna intreaga!! pentru concurs toamna se numara borcanele
Nectar de caise
Comentarii