Se ia o bucata de ficat de porc (la fel de bine se poate folosi si de vitel, vita) si lobii ficatului se taie in felii potrivite nici prea groase nici prea subtiri.
Se cresteaza un pic cu un cutit. Intr-un vas zdrobim 3 -4 catei usturoi si punem lapte cca 300 ml lapte rece si il amestecam cu o lingura bine. Asezam bucatile de ficat in acest amestec si acoperit il lasam la frigider de la o zi la alta. Daca laptele nu acopera bucatile de ficat se mai poate adauga lapte. In acest fel ficatul se fragezeste si la prajit nu se intareste.
Dupa ce a stat cateva ceasuri bune la fragezit se pune pe gratar , sau in tigaia de teflon dar fara sa ungeti sau sa puneti ulei ptr prajit.
In farfurie bucatile de ficat se sareaza si se pipereaza dupa gust .
Reteta de gogosi de post. Gogosi de post reteta simpla. Gogosi pufoase de post reteta. Reteta de gogosi pufoase de post....
Gogosi de postPrajitura Figaro - reteta simpla si delicioasa, cu blat fraged, strat de gem acrisor si bezea crocanta cu nuca. O prajitura...
Prajitura Figaro. Reteta usor de preparat, cu blat fraged, gem si bezea cu nucaReteta simpla si gustoasa de fasole batuta cu ceapa calita. Descopera cum sa prepari aceasta mancare traditionala romaneasca,...
Fasole batuta cu ceapa calita. Reteta simpla si gustoasaRetete pentru mese in familie Pentru masa de Paste, am ales o rețetă de pască cu brânză și ciocolată. Am avut ca...
Desert pasca cu branza si ciocolataBun de baut,bun la cremele prajiturilor,bun de tinut o iarna intreaga!! pentru concurs toamna se numara borcanele
Nectar de caise
Comentarii