Pastele se fierb conform instructiunilor de pe pachet si se lasa la scurs.
Intr-o cratita se pun pastele gata scurse,se adauga ulei ,sare si se amesteca.
Intr-o tigaie se pune ulei apoi ceapa tocata si se caleste.
Se adauga ficatul,delikat,cimbru si o cana de apa si se lasa pana scade zeama.
La sfarsit,cand zeama e aproape scazuta se adauga pasta de tomate,usturoiul pisat si se mai lasa 5 min.
Se adauga patrunjel
Incanta-ti familia si oaspetii cu un cozonac pufos si delicios, pregatit dupa o rețeta tradiționala! Acest cozonac cu nuca,...
Cozonac pufos cu nuca, cacao si rahat, reteta traditionalaO reteta adaptata nevoilor medicale a familiiei, dar la fel de delicioasa ca un drob de miel, un drob usor si parfumat
Drob de puiDescopera cum sa vopsesti oua natural in foi de ceapa folosind metoda traditionala, fara chimicale. Urmeaza pasii simpli...
Oua vopsite natural in foi de ceapa - metoda traditionala explicata pas cu pasRetete pentru mese in familie Pentru masa de Paste, am ales o rețetă de pască cu brânză și ciocolată. Am avut ca...
Desert pasca cu branza si ciocolataBun de baut,bun la cremele prajiturilor,bun de tinut o iarna intreaga!! pentru concurs toamna se numara borcanele
Nectar de caise
Comentarii