Ficatul se taie felii.Faina se condimenteaza cu sare si piper.Apoi se tavalesc feliile de ficat prin acest amestec.Se incinge uleiul si se prajeste ficatul cate 3 minute pe ambele parti,pana se rumenesc.Merele se curata de coaja si se taie felii si se adauga peste ficat in tigaie si se prajesc timp de 5 minute.Intr-un vas se amesteca sucul de mere,pasta de tomate si mustarul.Se toarna amestecul peste feliile de ficat.Se presara salvia uscata si maruntita si se lasa sa dea in clocot,apoi se fierbe la foc mic inca 5 minute.Se condimenteaza dupa gust.Se serveste cu cartofi piure sau natur.
Kaiser de casa. Reteta simpla de piept de porc fiert cu coji de ceapa rosie. Un mezel natural de casa fara afumare, extrem de...
Kaiser de casa. Reteta simpla de piept de porc fiert cu coji de ceapa rosieIncearca reteta noastra de fursecuri fragede umplute cu gem: un desert simplu si delicios, perfect pentru orice ocazie. Afla...
Fursecuri fragede umplute cu gem. Reteta simpla si delicioasaRetete pentru mese in familie Pentru masa de Paste, am ales o rețetă de pască cu brânză și ciocolată. Am avut ca...
Desert pasca cu branza si ciocolataBun de baut,bun la cremele prajiturilor,bun de tinut o iarna intreaga!! pentru concurs toamna se numara borcanele
Nectar de caise
Comentarii