Se ia o tigaie in care se topeste jumatate din cantitatea de unt si se prajesc feliile de sunca pe ambele parti,apoi feliile se pun intr-o tava de aragaz.Se adauga restul de unt la prajit si se pun bucatile de ficat.Cand sunt gata,se pune sare si piper dupa gust.Pe fiecare felie de sunca se pune cate o bucata de ficat si se da la cuptorul fierbinte pentru cateva minute,(5-8).Se amesteca mustarul cu mierea si se toarna peste ficat.Se serveste cu garnitura de cartofi natur.
Reteta de pasca traditionala cu branza dulce este cu adevarat o incantare. Cu un gust bogat și cremos, branza dulce imbinata...
Pasca traditionala cu branza dulceIncearca cea mai simpla si delicioasa reteta de pesto de leurda, explicata pas cu pas! Preparat in doar cateva minute, acest...
Pesto de leurda – reteta simpla, rapida si delicioasa, explicata pas cu pasIncearca reteta traditionala de drob de miel, perfecta pentru masa de Paste! Preparat cu organe fragede, verdeata proaspata...
Drob de miel – reteta traditionala pas cu pas pentru un preparat autentic si delicios de PasteRetete pentru mese in familie Pentru masa de Paste, am ales o rețetă de pască cu brânză și ciocolată. Am avut ca...
Desert pasca cu branza si ciocolataBun de baut,bun la cremele prajiturilor,bun de tinut o iarna intreaga!! pentru concurs toamna se numara borcanele
Nectar de caise
Comentarii