Macaroanele se fierb,normal,Pieptul de pui se prajeste si se pune de-o parte;la fel si dovlecelul.
Intr-o tigaie mai adinca,se pune ulei de masline(putin);
cind e fierbinte se pune ceapa;cind ceapa e aurie,se pun ciupercile(felii);se pune frisca lichida si apa sa se formeze un sos.Daca vrem ca sosul sa nu fie f.gras,punem mai multa apa(eu asa fac);potrivim sosul de sare;punem(dupa gust),nucsoara,piper zdrobit,busuioc.
Se pun la sfirsit macaroanele,pieptul de pui si dovlecelul.Mestecam usor(cu miinile,e mai bine).
Se pune,totul,intr-o tava;se pune mozarela rasa.
Se da tava la cuptor,pentru a se infierbinta mincarea si pt. a se topi brinza.Nu mai mult.
Se serveste fierbinte
Incanta-ti familia si oaspetii cu un cozonac pufos si delicios, pregatit dupa o rețeta tradiționala! Acest cozonac cu nuca,...
Cozonac pufos cu nuca, cacao si rahat, reteta traditionalaO reteta adaptata nevoilor medicale a familiiei, dar la fel de delicioasa ca un drob de miel, un drob usor si parfumat
Drob de puiDescopera cum sa vopsesti oua natural in foi de ceapa folosind metoda traditionala, fara chimicale. Urmeaza pasii simpli...
Oua vopsite natural in foi de ceapa - metoda traditionala explicata pas cu pasRetete pentru mese in familie Pentru masa de Paste, am ales o rețetă de pască cu brânză și ciocolată. Am avut ca...
Desert pasca cu branza si ciocolataBun de baut,bun la cremele prajiturilor,bun de tinut o iarna intreaga!! pentru concurs toamna se numara borcanele
Nectar de caise
Comentarii