Se fierbe carnea in apa cu sare pina cand este aproape fiarta.
Dupa ce a fiert o scoatem din apa , o lasam sa se raceasca putin si apoi o feliem.
Usturoiul curatit il taiem feliute subtiri.
Punem untura intr-o tigaie pina se topeste, adaugam usturoiul si il lasam 1 minut sa-si dezvolte araoma. Adaugam carnea asezonata si vinul, invartim apoi adaugam zaharul si sosul de soia.
Se serveste imediat cu ce garnitura preferati.
Pofta mare !
PS. Reteta o am din cartile lui Mircea Georgescu pe care le-am castigat...
Descopera reteta simpla de biscuiti crapati cu ciocolata sau chocolate crinkles. Un deliciu ciocolatos, cu o textura moale in...
Reteta de biscuiti crapati cu ciocolata sau chocolate crinkles. Deliciu ciocolatos si usor de preparatKaiser de casa. Reteta simpla de piept de porc fiert cu coji de ceapa rosie. Un mezel natural de casa fara afumare, extrem de...
Kaiser de casa. Reteta simpla de piept de porc fiert cu coji de ceapa rosieRetete pentru mese in familie Pentru masa de Paste, am ales o rețetă de pască cu brânză și ciocolată. Am avut ca...
Desert pasca cu branza si ciocolataBun de baut,bun la cremele prajiturilor,bun de tinut o iarna intreaga!! pentru concurs toamna se numara borcanele
Nectar de caise
Comentarii