Blatul:
Freci galbenusurile cu zaharul si untul. Pui apoi faina,sarea,albusurile batute spuma si torni compozitia intr-o tava unsa cu unt si tapetata cu faina si o coci la foc potrivit dar nu definitiv.
Bezeaua:
Bati albusurile spuma cu un praf de sare,apoi adaugi treptat zaharul si bati in continuare pana obtii bezeaua. Cand este aproape coapta prajitura o scoti o ungi cu gem ,presari nuca macinata amestecata cu esenta de rom si intinzi bezeaua.
Dai din nou prajitura la cuptor 15min la foc mic. Lasi sa se raceasca in tava apoi o tai felii. Pofta buna va doresc!
Descopera reteta simpla de biscuiti crapati cu ciocolata sau chocolate crinkles. Un deliciu ciocolatos, cu o textura moale in...
Reteta de biscuiti crapati cu ciocolata sau chocolate crinkles. Deliciu ciocolatos si usor de preparatKaiser de casa. Reteta simpla de piept de porc fiert cu coji de ceapa rosie. Un mezel natural de casa fara afumare, extrem de...
Kaiser de casa. Reteta simpla de piept de porc fiert cu coji de ceapa rosieRetete pentru mese in familie Pentru masa de Paste, am ales o rețetă de pască cu brânză și ciocolată. Am avut ca...
Desert pasca cu branza si ciocolataBun de baut,bun la cremele prajiturilor,bun de tinut o iarna intreaga!! pentru concurs toamna se numara borcanele
Nectar de caise
Comentarii