1. Se preincalzeste cuptorul la marcajul de gaz 4 / 160 grade Celsius. Se introduce punga de ceai intr-o cana si se adauga apa calda, stafidele si curmalele. Se amesteca bine si se lasa la infuzat timp de 10 minute.
2. Se amesteca untul si zaharul pana cand devine cremos, apoi se adauga ouale si faina. Se scot fructele din cana si se adauga in prajitura. Se amesteca bine.
3. Se rastoarna aluatul in tava unsa si tapetata. Se decoreaza cu migdale si cu cirese confiate.
4. Se coace in cuptor timp de 25-30 minute. Se lasa la racit si se taie in bucati.
Pofta buna!
Reteta de pasca traditionala cu branza dulce este cu adevarat o incantare. Cu un gust bogat și cremos, branza dulce imbinata...
Pasca traditionala cu branza dulceIncearca cea mai simpla si delicioasa reteta de pesto de leurda, explicata pas cu pas! Preparat in doar cateva minute, acest...
Pesto de leurda – reteta simpla, rapida si delicioasa, explicata pas cu pasIncearca reteta traditionala de drob de miel, perfecta pentru masa de Paste! Preparat cu organe fragede, verdeata proaspata...
Drob de miel – reteta traditionala pas cu pas pentru un preparat autentic si delicios de PasteRetete pentru mese in familie Pentru masa de Paste, am ales o rețetă de pască cu brânză și ciocolată. Am avut ca...
Desert pasca cu branza si ciocolataBun de baut,bun la cremele prajiturilor,bun de tinut o iarna intreaga!! pentru concurs toamna se numara borcanele
Nectar de caise
Comentarii