Vă propun astazi ceva deosebit de delicios!
Nu se face greu si nici nu durează mult!
Iar dacă, după ce aţi făcut supa de fazan, aţi separat pieptul acestuia pentru a pregăti o altă minunăţie vânătorească, atunci chiar că nu aveţi nici un fel de problemă. Iar musafirii voştri se vor simţi minunat, savurând aceste delicatese!
Deci piepţii de fazan sunt fierţi, pentru că am făcut deja supa.
În concluzie, nu mai trebuie să fezandăm carnea de fazan! E deja foarte fragedă.
Nu avem decăt să ne preocupăm de restul de ingrediente.
Încălzim o tigaie şi adăugăm untul pentru a se topi.
Călim în untul încins ceapa verde, tocată mărunt, usturoiul şi ghimbirul.
Adăugăm batoanele de scorţişoară, piperul şi sarea. Lăsăm pe foc pănă când aromele se răspândesc prin bucătărie. :)
Adăugăm pieptul de fazan şi îl prăjim pe ambele părţi, uşor, doar cât să se rumenească.
Adăugăm vinul şi-l lăsăm să scada puţin. Adăugăm şi supa. Lăsăm la foc mic şi acoperim vasul. Când sosul scade, adăugăm busuiocul.
Mai lăsăm pe foc 1 minut, după care adăugăm smochinele tăiate felii.
Acoperim şi mai lăsăm pe foc mic încă 2-3 minute.
Ornăm preparatul cu câteva felii de smochine proaspete!
Kaiser de casa. Reteta simpla de piept de porc fiert cu coji de ceapa rosie. Un mezel natural de casa fara afumare, extrem de...
Kaiser de casa. Reteta simpla de piept de porc fiert cu coji de ceapa rosieIncearca reteta noastra de fursecuri fragede umplute cu gem: un desert simplu si delicios, perfect pentru orice ocazie. Afla...
Fursecuri fragede umplute cu gem. Reteta simpla si delicioasaRetete pentru mese in familie Pentru masa de Paste, am ales o rețetă de pască cu brânză și ciocolată. Am avut ca...
Desert pasca cu branza si ciocolataBun de baut,bun la cremele prajiturilor,bun de tinut o iarna intreaga!! pentru concurs toamna se numara borcanele
Nectar de caise
Comentarii