Rosiile se spala,se taie in cuburi destul de maricele,castravetii se curata sau nu de coaja(dupa preferinta)si se taie in cuburi,ridichile la fel.Ardeii grasi se curata si se taie in patrate.Ceapa verde se spala,se curata si se taie in bucatzele ceva mai maricele.Patrunjelul si menta se spala si se rup frunzele,daca sunt prea mari se pot taia in doua frunzulitele.Se adauga crutoanele.Toate astea se pun intr-un bol de salata.Se adauga sare,apoi se toarna ulei de masline(numai ulei de masline).Se amesteca. De preferinta sa se faca cu o ora doua inainte de a se consuma.
Organele de miel se pun la fiert in apa rece impreuna cu cateva boabe de piper,1 foaie de dafin timp de 35- 40 minute.
Drob de miel in foietajRetete pentru mese in familie Pentru masa de Paste, am ales o rețetă de pască cu brânză și ciocolată. Am avut ca...
Desert pasca cu branza si ciocolataBun de baut,bun la cremele prajiturilor,bun de tinut o iarna intreaga!! pentru concurs toamna se numara borcanele
Nectar de caise
Comentarii