Am pus carnea la marinat cu apa,un pic vin alb,condimente,bucatele de ceapa si usturoi.
Am lasat-o cam 3-4 ore in frigider si dupa, am pus o tigaie pe foc,am pus uleiul de masline si carnea am lasat-o pe-o parte si pe alta foarte putin cat sa-si schimbe culoarea.Punem apa,lasam sa fiarba,la urma am pus smantana. De preferinta mai puteti pune usturoi.
Punem la incins untul,adaugam usturoiul si ceapa taiate marunt,rumenim putin,adaugam morcovul curatat fasii subtiri;mai lasam un pic si punem cate un pic apa cat sa se inmoaie.
Punem ciupercile ,daca e nevoie mai punem apa sa fiarba si intre timp adaugam si pastaile.
Cand e aproape gata punem cateva rosii taiate marunt;condimentam de sare si cand s-au inmuiat si rosiile e gata.

Cornete sau rulouri crocante din foietaj umplute cu o crema fina de vanilie si frisca. O reteta usoara, rapida si...
Cornete sau rulouri din foietaj cu crema de vanilie - reteta usoara, rapida si delicioasa
Incearca o reteta simpla de turta dulce! Usor de facut impreuna cu copiii sau nepotii, aromata si delicioasa. Perfecta pentru...
Reteta simpla de turta dulce. Usor de facut, gustoasa si aromata
Descopera reteta traditionala de carnati de casa din carne de porc si vita, cu boia, usturoi si condimente . Simpli,...
Carnati de casa. Reteta traditionala de carnati din carne de porc si vita
Retete pentru mese in familie Pentru masa de Paste, am ales o rețetă de pască cu brânză și ciocolată. Am avut ca...
Desert pasca cu branza si ciocolata
Bun de baut,bun la cremele prajiturilor,bun de tinut o iarna intreaga!! pentru concurs toamna se numara borcanele
Nectar de caise
Comentarii