Se curata si se spala fasolea verde, apoi se pune la fiert intr-un litru de apa sau in oala speciala de fiert in aburi, cu capac, la foc mic.
Dupa 20-25 minute, scoateti fasolea intr-un castron si preparati dressingul de usturoi astfel: tocati foarte fin usturoiul curatat si cu un tel mic amestecati cu uleiul, otetul, zaharul, sarea si piperul si putina zeama in care a fiert fasolea.
Turnati dressingul peste fasole. Garnisiti cu verdeata.
Se poate servi ca atare sau ca garnitura la carne sau branzeturi.
Pofta buna.
Descopera o reteta delicioasa de chec cu unt, vanilie si stafide, perfecta pentru orice ocazie. Simplu de preparat, aromat si...
Reteta delicioasa de chec cu unt, vanilie si stafide. Simplu, gustos si aromatIncearca reteta noastra de salata sanatoasa cu piept de pui, ou fiert, cascaval si legume proaspete. Perfecta pentru o masa...
Salata sanatoasa cu piept de pui, ou fiert si legume. Reteta rapida si gustoasaRetete pentru mese in familie Pentru masa de Paste, am ales o rețetă de pască cu brânză și ciocolată. Am avut ca...
Desert pasca cu branza si ciocolataBun de baut,bun la cremele prajiturilor,bun de tinut o iarna intreaga!! pentru concurs toamna se numara borcanele
Nectar de caise
Comentarii