Fasolea se spala si se pune la fiert.
Separat se face mujdeiul de usturoi, tocam usturoiul, punem sare dupa gust si apa. Cand a fiert fasolea, se scurge bine de apa si apoi se caleste in 2 lingui de ulei foarte putin, se pune mujdeiul de usturoi si se serveste cu mamaliga. Eu am servisto fara nimic ca-mi era dor de gustul de fasole si usturoi.
Pofta buna!
Descopera o reteta simpla de chec de post cu banane, nuci si apa minerala. Un desert moale, aromat, fara lactate, perfect...
Reteta de chec de post cu banane, nuci si apa minerala. Desert simplu, usor si deliciosIncearca aceasta rețeta simpla si rapida de cartofi wedges la cuptor. Crocanți la exterior si moi la interior, acesti...
Cartofi wedges. Reteta simpla si rapida de cartofi la cuptorRetete pentru mese in familie Pentru masa de Paste, am ales o rețetă de pască cu brânză și ciocolată. Am avut ca...
Desert pasca cu branza si ciocolataBun de baut,bun la cremele prajiturilor,bun de tinut o iarna intreaga!! pentru concurs toamna se numara borcanele
Nectar de caise
Comentarii