1- Se spala fasolea verde, i se taie capetele si se scot eventualele ate.Intr-un vas mare se da in clocot o cantitate suficienta de apa cu sare, se adauga fasolea si se fierbe aprox. 8 minute, fara sa se inmoaie complet, Se clateste cu apa rece si se scurge.
2- Pentru sos, se curata ceapa verde, se spala si se taie impreuna cu partea verde, se spala si se taie impreuna cu partea verde mai frageda, in rondele subtiri.Se spala arpagicul, se sterge si se toaca marut.
3- Se caleste ceapa verde ntr-o tigaie mica, in unt, pana se moaie.Se presara deasupra faina si se prajeste cateva minute, amestecand continuu.Se adauga supa si se mai fierb la foc mic, aprox. 5 minute, amestecand continuu.
4-Se ingroasa sosul cu smanatana si se condimenteaza cu sare, piper, chimen si suc de lamaie.Se adauga fasolea si totul se incalzeste.In final se condimenteaza cu arpagic si se toarna intr-un vas de servire.Ca garnitura, se recomanda cartofii noi.
Descopera o reteta delicioasa de chec cu unt, vanilie si stafide, perfecta pentru orice ocazie. Simplu de preparat, aromat si...
Reteta delicioasa de chec cu unt, vanilie si stafide. Simplu, gustos si aromatIncearca reteta noastra de salata sanatoasa cu piept de pui, ou fiert, cascaval si legume proaspete. Perfecta pentru o masa...
Salata sanatoasa cu piept de pui, ou fiert si legume. Reteta rapida si gustoasaRetete pentru mese in familie Pentru masa de Paste, am ales o rețetă de pască cu brânză și ciocolată. Am avut ca...
Desert pasca cu branza si ciocolataBun de baut,bun la cremele prajiturilor,bun de tinut o iarna intreaga!! pentru concurs toamna se numara borcanele
Nectar de caise
Comentarii