Fasolea curatat,spalata se fierbe in apa rece cu putina sare sau se poate fierbe si la aburi...Dupa ce a fiert se lasa putin la racit,dupa care se taie cubulete,se amesteca cu sosul alb.
Sosul alb se obtine din amestecul fainii cu lapte rece si turnarea lui in alta cantitate de lapte fierbinte, amestecand foarte bine pentru a nu se forma cocoloase si se adauga 2-3 linguri smantana.Se fierbe pana numai are gust de faina si se obtine consistenta dorita.Se potriveste de sare,piper alb si marar tocat marunt.
Descopera o reteta delicioasa de chec cu unt, vanilie si stafide, perfecta pentru orice ocazie. Simplu de preparat, aromat si...
Reteta delicioasa de chec cu unt, vanilie si stafide. Simplu, gustos si aromatIncearca reteta noastra de salata sanatoasa cu piept de pui, ou fiert, cascaval si legume proaspete. Perfecta pentru o masa...
Salata sanatoasa cu piept de pui, ou fiert si legume. Reteta rapida si gustoasaRetete pentru mese in familie Pentru masa de Paste, am ales o rețetă de pască cu brânză și ciocolată. Am avut ca...
Desert pasca cu branza si ciocolataBun de baut,bun la cremele prajiturilor,bun de tinut o iarna intreaga!! pentru concurs toamna se numara borcanele
Nectar de caise
Comentarii