Fasolea se fierbe in apa rece cu sare .Separat se inabusa ceapa taiata marunt,usturoiul si ardeiul tocat cubulete si se adauga peste fasolea fiarta.
Se amesteca impreuna si se potriveste de sare si condimente.
Un vas de yena se unge cu putin ulei,se tapeteaza cu putin pesmet,se aseaza jumatate din cantitatea de fasole,se aseaza jumatate din cantitatea de rosii taiate rondele,se presara cu pesmet,patrunjel tocat ,apoi asezam ultimul strat de fasole verde,rondele de rosii ,pesmet,patrunjel verde,iar ultimul strat trebuie sa fie format din rondele de rosii.
Se introduce vasul la cuptor pentru cca 15-20 de minute cat sa se formeze sosul si sa se inmoaie un pic rosiile.Se serveste cu patrunjel verde deasupra ca atare sau garnitura la diferite fripturi.

Cornete sau rulouri crocante din foietaj umplute cu o crema fina de vanilie si frisca. O reteta usoara, rapida si...
Cornete sau rulouri din foietaj cu crema de vanilie - reteta usoara, rapida si delicioasa
Incearca o reteta simpla de turta dulce! Usor de facut impreuna cu copiii sau nepotii, aromata si delicioasa. Perfecta pentru...
Reteta simpla de turta dulce. Usor de facut, gustoasa si aromata
Descopera reteta traditionala de carnati de casa din carne de porc si vita, cu boia, usturoi si condimente . Simpli,...
Carnati de casa. Reteta traditionala de carnati din carne de porc si vita
Retete pentru mese in familie Pentru masa de Paste, am ales o rețetă de pască cu brânză și ciocolată. Am avut ca...
Desert pasca cu branza si ciocolata
Bun de baut,bun la cremele prajiturilor,bun de tinut o iarna intreaga!! pentru concurs toamna se numara borcanele
Nectar de caise
Comentarii