Fasole verde cu oua si smantana la cuptor

Timp pregatire
90 minute
Complexitate
medie

Ingrediente

  • 800 g fasole tinere
  • 2 linguri ulei de masline extra virgin
  • 2 oua
  • patrunjel verde,marar,frunza de telina
  • 2-3 rosii
  • 1 ceasca cu smantana degresata
  • 1 lingurita faina
  • sare

Mod de preparare

Fasolea curatata si spalata se fierbe in apa clocotita cu sare.Se scurge.Intr-un vas rezistent la caldura se pune putin ulei si apoi un rand de fasole ,sare ,rosii,faina desfacuta cu smantana, ouale si verdeata tocata.In felul acesta se continua pana se termina deasupra cu smantana.

Se lasa in cuptor 15-20 de minute la foc potrivit.

Pofta buna !

 

Comentarii

Pentru a comenta trebuie sa fii autentificat. Log in

Pasca traditionala

Pasca traditionala

Pasca traditionala
Drob de miel in foietaj

Drob de miel in foietaj

Organele de miel se pun la fiert in apa rece impreuna cu cateva boabe de piper,1 foaie de dafin timp de 35- 40 minute.

Drob de miel in foietaj
Miel umplut

Miel umplut

Este nelipsit de pe masa noastra in ziua de Paste.

Miel umplut
Parteneri
Desert pasca cu branza si ciocolata
Bucataras.RO

Desert pasca cu branza si ciocolata

Retete pentru mese in familie Pentru masa de Paste, am ales o rețetă de pască cu brânză și ciocolată. Am avut ca...

Desert pasca cu branza si ciocolata
Nectar de caise
Culinar.RO

Nectar de caise

Bun de baut,bun la cremele prajiturilor,bun de tinut o iarna intreaga!! pentru concurs toamna se numara borcanele

Nectar de caise
Tort cu ciocolata si caise
ReteteCulinare.RO

Tort cu ciocolata si caise

Tort cu ciocolata si caise