Fasole verde cu carne

Timp pregatire
35 minute
Complexitate
redusa

Ingrediente

  • 2 cepe
  • cimbru
  • 1/2 kg carne de porc
  • 600g fasole verde
  • 100g smantana
  • ulei
  • 100g cascaval
  • 4 cartofi
  • 1 ou
  • sare
  • piper

Mod de preparare

Fasolea se pune sa fiarba.Ceapa se taie fideluta si se prajeste in ulei incins.Se adauga carnea si se prajeste impreuna cu ceapa.Cartofii se fierb in coaja in apa cu sare.Se curata de coaja si se taie felii.Intr-un vas de yena se asaza un strat de cartofi fierti,ceapa si carnea si la urma fasolea fiarta si scursa.Smantana se amesteca cu oul,sare,piper si cimbru;se toarna compozitia peste fasole.Cascavalul se rade deasupra si se da la cuptor ptr.25-30 minute.

 

Comentarii

Pentru a comenta trebuie sa fii autentificat. Log in

Pasca traditionala

Pasca traditionala

Pasca traditionala
Drob de miel in foietaj

Drob de miel in foietaj

Organele de miel se pun la fiert in apa rece impreuna cu cateva boabe de piper,1 foaie de dafin timp de 35- 40 minute.

Drob de miel in foietaj
Miel umplut

Miel umplut

Este nelipsit de pe masa noastra in ziua de Paste.

Miel umplut
Parteneri
Desert pasca cu branza si ciocolata
Bucataras.RO

Desert pasca cu branza si ciocolata

Retete pentru mese in familie Pentru masa de Paste, am ales o rețetă de pască cu brânză și ciocolată. Am avut ca...

Desert pasca cu branza si ciocolata
Nectar de caise
Culinar.RO

Nectar de caise

Bun de baut,bun la cremele prajiturilor,bun de tinut o iarna intreaga!! pentru concurs toamna se numara borcanele

Nectar de caise
Tort cu ciocolata si caise
ReteteCulinare.RO

Tort cu ciocolata si caise

Tort cu ciocolata si caise