Toci ceapa marunt,razi morcovul pe razatoare le calesti in putin ulei apoi adaugi bulion, carnea si le mai calesti un pic dupa care adaugi un pahar cu apa si lasi facul mic sa fiarba putin impreuna.Separat fierbi fasolea verde in apa cu sare o scurgi si o adaugi in cratita.Completezi cu apa si mai lasi sa fiarba toate impreuna.Adaugi foi de dafin,usturoiul tocat marunt potrivesti de sare si la urma de tot toci verdeata.Poti adauga si putin piper macinat
Reteta de pasca traditionala cu branza dulce este cu adevarat o incantare. Cu un gust bogat și cremos, branza dulce imbinata...
Pasca traditionala cu branza dulceIncearca cea mai simpla si delicioasa reteta de pesto de leurda, explicata pas cu pas! Preparat in doar cateva minute, acest...
Pesto de leurda – reteta simpla, rapida si delicioasa, explicata pas cu pasIncearca reteta traditionala de drob de miel, perfecta pentru masa de Paste! Preparat cu organe fragede, verdeata proaspata...
Drob de miel – reteta traditionala pas cu pas pentru un preparat autentic si delicios de PasteRetete pentru mese in familie Pentru masa de Paste, am ales o rețetă de pască cu brânză și ciocolată. Am avut ca...
Desert pasca cu branza si ciocolataBun de baut,bun la cremele prajiturilor,bun de tinut o iarna intreaga!! pentru concurs toamna se numara borcanele
Nectar de caise
Comentarii