Taiem carnaciorii in bucati mici. Intr-o cratita punem ulei de porumb la incins si calim carnaciorii. Scoatem carnaciorii si punem ceapa verde (partea alba, intreaga sau taiata in doua) la calit.
Taiem caise in bucatele mici si le adaugam alaturi de ceapa calita. Lasam 5 minute si adaugam sosul mediteranean. Macinam putin chili.
Punem si 3-4 foi de dafin. Adaugam indulcitorul si otetul balsamic, doua cani de apa si lasam sa fiarba 15 minute. Adaugam fasolea, lintea si carnatii si mai lasam sa fiarba 10-15 minute.
Adaugam verdeata taiata marunt, potrivim de sare si piper si gata mancarea!
Pofta buna!
Reteta pregatita de Vasile, @retete-de-mancaruri.blogspot.ro, cu produsele oferite de Green Sugar si Laboratoarele Remedia.
Descopera reteta simpla de biscuiti crapati cu ciocolata sau chocolate crinkles. Un deliciu ciocolatos, cu o textura moale in...
Reteta de biscuiti crapati cu ciocolata sau chocolate crinkles. Deliciu ciocolatos si usor de preparatKaiser de casa. Reteta simpla de piept de porc fiert cu coji de ceapa rosie. Un mezel natural de casa fara afumare, extrem de...
Kaiser de casa. Reteta simpla de piept de porc fiert cu coji de ceapa rosieRetete pentru mese in familie Pentru masa de Paste, am ales o rețetă de pască cu brânză și ciocolată. Am avut ca...
Desert pasca cu branza si ciocolataBun de baut,bun la cremele prajiturilor,bun de tinut o iarna intreaga!! pentru concurs toamna se numara borcanele
Nectar de caise
Comentarii