Fasole scazuta cu piept de pui

Timp pregatire
45 minute
Complexitate
redusa
Fasole scazuta cu piept de pui

Ingrediente

  • 500g fasole pastai
  • 2 cepe
  • un morcov
  • putina telina
  • 2 piepti de pui
  • ulei
  • sare
  • piper
  • boia
  • 2 linguri de pasta de rosii
  • 2 linguei de faina
  • 3 catei de usturoi
  • patrunjel verde sau uscat
  • apa

Mod de preparare

Se curata ceapa,morcovul,telina apoi ceapa se taie marunt iar morcovul si telina se razuiesc prin razatoarea mica.

Intr-o cratita se pune putin ulei unde se pun zarzavaturile si putina boia se incalzesc putin in ulei peste care se pune pieptul de pui taiat rondele,se adauga o canita de apa si se lasa sa se fiarba, cand e gata se adauga fasolea (care am pus-o pt iarna atat in borcan sau in congelator depinde de fiecare).

Spre sfarsit se adauga sare, piper cele 2 linguri de pasta de rosii si din 2 linguri de faina si putina apa se face o ingroseala apoi se toarna peste compozitie si se mai lasa sa fiarba.

La final de tot se pune usturoiul si patrunjelul.

Pofta Buna!!!

 

Comentarii

Pentru a comenta trebuie sa fii autentificat. Log in

Pasca traditionala

Pasca traditionala

Pasca traditionala
Drob de miel in foietaj

Drob de miel in foietaj

Organele de miel se pun la fiert in apa rece impreuna cu cateva boabe de piper,1 foaie de dafin timp de 35- 40 minute.

Drob de miel in foietaj
Miel umplut

Miel umplut

Este nelipsit de pe masa noastra in ziua de Paste.

Miel umplut
Parteneri
Desert pasca cu branza si ciocolata
Bucataras.RO

Desert pasca cu branza si ciocolata

Retete pentru mese in familie Pentru masa de Paste, am ales o rețetă de pască cu brânză și ciocolată. Am avut ca...

Desert pasca cu branza si ciocolata
Nectar de caise
Culinar.RO

Nectar de caise

Bun de baut,bun la cremele prajiturilor,bun de tinut o iarna intreaga!! pentru concurs toamna se numara borcanele

Nectar de caise
Tort cu ciocolata si caise
ReteteCulinare.RO

Tort cu ciocolata si caise

Tort cu ciocolata si caise