Curatam, spalam si taiem sau rupem pastaile bucatele, curatam si spalam ceapa si morcovii.
Intro cratita cu capacitate de 1 litru, punem uleiul la incins, adaugam ceapa taiata marunt si morcovii taiati rondele, calim usor pana ceapa devine sticloasa, adaugam cele 2 lingurite de boia dulce, adaugam fasolea, acoperim cu apa si lasam sa fiarba la foc potrivit pana se inmoaie fasolea si morcovii. Intre timp completati apa care scade, legumele sa fie usor acoperite de apa. Presaram piper macinat proaspat, adaugam 1 lingurita cimbru uscat(puteti sa puneti si proaspat), adaugam sare dupa gust, inacrim usor mancarea cu otet de mere, care ii va da un gust placut. Pregatim imediat o diresatura din 4 lingurite de amidon si putina apa pe care o desertam peste fasole, amestecam sa nu se faca cocoloase, la foc mic, clocotim 1 minut, pana se ingroasa mancarea, apoi stingem focul. Adaugam, usturoiul zdrobit cu presa si patrunjelul verde tocat marunt. Este o mancare de post hranitoare si usoara.
Incearca o reteta usoara de cozonac pufos de post in doua culori, cu aluat simplu si cu cacao. Un desert delicios si aromat,...
Cozonac pufos de post in doua culori – reteta usoara pentru un desert gustosIncearca o reteta simpla si delicioasa de chiftelute de soia in sos de rosii, perfecta pentru o masa gustoasa de post. Usor...
Chiftelute de soia in sos de rosii – reteta de post, simpla si delicioasaIncearca reteta simpla de cartofi gratinati la cuptor cu smantana si cascaval. O mancare delicioasa si cremoasa, usor de...
Cartofi gratinati la cuptor cu smantana si cascaval – reteta simpla si gustoasaRetete pentru mese in familie Pentru masa de Paste, am ales o rețetă de pască cu brânză și ciocolată. Am avut ca...
Desert pasca cu branza si ciocolataBun de baut,bun la cremele prajiturilor,bun de tinut o iarna intreaga!! pentru concurs toamna se numara borcanele
Nectar de caise
Comentarii