Incepem cu carnita, pe care o spalam, o taiem cubulete si o punem la fiert in apa cu sare.
Curatam, spalam si taiem sau rupem pastaile bucatele, curatam si spalam ceapa si morcovii.
Intro cratita cu capacitate de 1 litru, punem uleiul la incins, adaugam ceapa taiata marunt si morcovii taiati rondele, calim usor pana ceapa devine sticloasa, adaugam cele 2 lingurite de boia dulce, adaugam fasolea, acoperim cu apa si lasam sa fiarba la foc potrivit pana se inmoaie fasolea si morcovii. Intre timp completati apa care scade, legumele sa fie usor acoperite de apa. Presaram piper macinat proaspat, adaugam 1 lingurita cimbru uscat sau proaspat, potrivim gustul mancarii cu sare, inacrim usor mancarea cu otet de mere cu miere, care ii va da un gust placut, usor dulce-acrisor. Sa va spun o smecherie, otetul de mere cu miere, este mult mai gustos si sanatos decat otetul din vin, eu il folosesc la inacritul ciorbelor si al salatelor de cruditati. Pregatim imediat o diresatura din 4 lingurite de amidon si putina apa, care se adauga la mancare si obtinem un sos fin. Amestecam sa nu se faca cocoloase, clocotim mancarea 1 minut, apoi stingem focul. Adaugam, usturoiul zdrobit cu presa si patrunjelul verde tocat marunt. Se serveste cu bucatele de carne fiarta.
Descopera o reteta simpla de chec de post cu banane, nuci si apa minerala. Un desert moale, aromat, fara lactate, perfect...
Reteta de chec de post cu banane, nuci si apa minerala. Desert simplu, usor si deliciosIncearca aceasta rețeta simpla si rapida de cartofi wedges la cuptor. Crocanți la exterior si moi la interior, acesti...
Cartofi wedges. Reteta simpla si rapida de cartofi la cuptorRetete pentru mese in familie Pentru masa de Paste, am ales o rețetă de pască cu brânză și ciocolată. Am avut ca...
Desert pasca cu branza si ciocolataBun de baut,bun la cremele prajiturilor,bun de tinut o iarna intreaga!! pentru concurs toamna se numara borcanele
Nectar de caise
Comentarii