Fasole galbena pastai cu usturoi

Timp pregatire
25 minute
Complexitate
redusa
Fasole galbena  pastai cu usturoi

Ingrediente

  • 2 borcane cu fasole pastai,
  • 2 linguri bulion,
  • 1 capatana de usturoi,
  • 2 cepe,
  • 2 cuburi knorr de legume,
  • piper,
  • patrunjel

Mod de preparare

1. Intr-o tigaie punem putin ulei, lasam sa se incinga apoi adaugam ceapa o lasam 5 minute la foc mic, dupa care adaugam putina apa ca sa o inabusim si sa fiarba bine, cand apa a scazut adaugam bulionul cu putina apa, acoperim si mai lasam putin sa fiarba.

2. Adaugam fasolea pastai peste ceapa, condimentam cu piper si knorr, acoperim si lasam sa fiarba in continuare cca. 15 minute la foc potrivit, cu 5 minute inainte sa oprim focul adaugam usturoiul pisat (dupa gust), amestecam si mai lasam putin.

3. Dupa preferinta se pune si putin patrunjel sau marar tocat marunt.

Pofta buna!

 

Comentarii

Pentru a comenta trebuie sa fii autentificat. Log in

Pasca traditionala

Pasca traditionala

Pasca traditionala
Drob de miel in foietaj

Drob de miel in foietaj

Organele de miel se pun la fiert in apa rece impreuna cu cateva boabe de piper,1 foaie de dafin timp de 35- 40 minute.

Drob de miel in foietaj
Miel umplut

Miel umplut

Este nelipsit de pe masa noastra in ziua de Paste.

Miel umplut
Parteneri
Desert pasca cu branza si ciocolata
Bucataras.RO

Desert pasca cu branza si ciocolata

Retete pentru mese in familie Pentru masa de Paste, am ales o rețetă de pască cu brânză și ciocolată. Am avut ca...

Desert pasca cu branza si ciocolata
Nectar de caise
Culinar.RO

Nectar de caise

Bun de baut,bun la cremele prajiturilor,bun de tinut o iarna intreaga!! pentru concurs toamna se numara borcanele

Nectar de caise
Tort cu ciocolata si caise
ReteteCulinare.RO

Tort cu ciocolata si caise

Tort cu ciocolata si caise