Boabele de fasole se lasa la hidratat timp de 2 - 3 ore apoi se fierb la foc foarte mic. Se schimba 2 - 3 ape.
Se prepara un sos din ceapa, usturoi, ulei de masline, morcov, telina, rosii si pasta de tomate.
Sosul se lasa pe foc circa 30 de minute - se adauga peste sos fasolea deja fiarta si verdeturile.
Se serveste cu ciolan afumat fiert sau preparat la cuptor
Descopera reteta simpla de biscuiti crapati cu ciocolata sau chocolate crinkles. Un deliciu ciocolatos, cu o textura moale in...
Reteta de biscuiti crapati cu ciocolata sau chocolate crinkles. Deliciu ciocolatos si usor de preparatKaiser de casa. Reteta simpla de piept de porc fiert cu coji de ceapa rosie. Un mezel natural de casa fara afumare, extrem de...
Kaiser de casa. Reteta simpla de piept de porc fiert cu coji de ceapa rosieRetete pentru mese in familie Pentru masa de Paste, am ales o rețetă de pască cu brânză și ciocolată. Am avut ca...
Desert pasca cu branza si ciocolataBun de baut,bun la cremele prajiturilor,bun de tinut o iarna intreaga!! pentru concurs toamna se numara borcanele
Nectar de caise
Comentarii