Fasolea muiata 10-12 ore, se fierbe schimband apa de 2-3 ori.Cand clocoteste,adaugam o ceapa, foaie de dafin, boabe de piper.
Sosul: calim 2 cepe, adaugam morcovul dat pe razatoarea fina, le calim impreuna,adaugam sosul iute, sucul de rosii, lasam pe foc pana se ridica uleiul la suprafata. Cand fasolea este fiarta, se amesteca sosul cu fasolea, se condimenteaza, se presara cu verdeata. Servim cu muraturi sau salata.
Organele de miel se pun la fiert in apa rece impreuna cu cateva boabe de piper,1 foaie de dafin timp de 35- 40 minute.
Drob de miel in foietajRetete pentru mese in familie Pentru masa de Paste, am ales o rețetă de pască cu brânză și ciocolată. Am avut ca...
Desert pasca cu branza si ciocolataBun de baut,bun la cremele prajiturilor,bun de tinut o iarna intreaga!! pentru concurs toamna se numara borcanele
Nectar de caise
Comentarii