- fasolea se curata de impuritati si se pune peste noapte in apa rece pentru a se umfla;
- ciolanul se pune la fiert in apa rece cu sare;
- fasolea se pune la fiert in apa rece (dupa ce o scurgi de apa in care a stat peste noapte);
- se lasa la fiert cca. 1 ora;
- intre timp se curata ceapa, morcovul, pastarnacul si cartoful, se taie marunt si se calesc in putin ulei;
- se adauga ciolanul fiert si dezosat;
- se adauga in oala cu fasolea fiarta, si se mai lasa impreuna cca. 30 de minute la fiert pentru a se combina gusturile;
- se adauga bulionul si leusteanul tocat, lasi sa mai dea un clocot, stingi focul si acoperi cu un capac.
O servesti in painici cu seminte (preferata mea). Am taiat un capac, am scobit miezul si am umplut "castroanele" astfel formate cu supa de fasole. Servesti cu ceapa rosie/ardei iute/ smantana, dupa cum iti place.
Pofta buna!
Organele de miel se pun la fiert in apa rece impreuna cu cateva boabe de piper,1 foaie de dafin timp de 35- 40 minute.
Drob de miel in foietajRetete pentru mese in familie Pentru masa de Paste, am ales o rețetă de pască cu brânză și ciocolată. Am avut ca...
Desert pasca cu branza si ciocolataBun de baut,bun la cremele prajiturilor,bun de tinut o iarna intreaga!! pentru concurs toamna se numara borcanele
Nectar de caise
Comentarii