Se pune fasolea la inmuiat cu o seara inainte de a fi pregatita.Se curata si se spala bine legumele,dupa care se taie marunt si se calesc cu 2 linguri de ulei.Se adauga carnatii si se calesc impreuna cu legumele.Se adauga bulionul, fasolea ,si apa cat cuprinde.Se da focul la mic si se acopera cu un capac,lasand sa fiarba 30 minute.Daca scade apa puteti adauga o cana de apa calda.Cand fasolea este aproape fiarta se adauga sare ,un pic de piper macinat si patrunjel verde taiat marunt.Pofta buna!
Organele de miel se pun la fiert in apa rece impreuna cu cateva boabe de piper,1 foaie de dafin timp de 35- 40 minute.
Drob de miel in foietajRetete pentru mese in familie Pentru masa de Paste, am ales o rețetă de pască cu brânză și ciocolată. Am avut ca...
Desert pasca cu branza si ciocolataBun de baut,bun la cremele prajiturilor,bun de tinut o iarna intreaga!! pentru concurs toamna se numara borcanele
Nectar de caise
Comentarii