Fasolea se curata de eventualele corpuri straine, se spala, se pune la umflat 12 ore, in apa la temperatura camerei;
A doua zi se scurge de apa, se da intr-un clocot, se arunca apa si se pune iar la fiert in apa fierbinte (pentru a nu stopa procesul de fierbere, daca puneti apa rece, fasolea se intareste si fierbe greu), cu putina sare.
Se lasa la fiert circa 30 minute dupa care se pune morcovul care in prealabil a fost curatat, spalat si dat prin razatoarea mare.
Dupa circa 20 minute se adauga ardeiul tocat si ceapa tocata solzisori, se asezoneaza, se toarna peste mancare 500 ml ulei si se da la cuptorul incins, la foc mic.
Se lasa in cuptor pana scade si se rumeneste.
Dupa ce o scoateti din cuptor, se presara verdeata tocata marunt.
Incanta-ti familia si oaspetii cu un cozonac pufos si delicios, pregatit dupa o rețeta tradiționala! Acest cozonac cu nuca,...
Cozonac pufos cu nuca, cacao si rahat, reteta traditionalaO reteta adaptata nevoilor medicale a familiiei, dar la fel de delicioasa ca un drob de miel, un drob usor si parfumat
Drob de puiDescopera cum sa vopsesti oua natural in foi de ceapa folosind metoda traditionala, fara chimicale. Urmeaza pasii simpli...
Oua vopsite natural in foi de ceapa - metoda traditionala explicata pas cu pasRetete pentru mese in familie Pentru masa de Paste, am ales o rețetă de pască cu brânză și ciocolată. Am avut ca...
Desert pasca cu branza si ciocolataBun de baut,bun la cremele prajiturilor,bun de tinut o iarna intreaga!! pentru concurs toamna se numara borcanele
Nectar de caise
Comentarii