Puneti intr-o cratita fasolea si acoperiti-o cu apa. Puneti-o la fiert la foc mic. Cand a inceput sa clocoteasca, scurgeti de apa. Dupa ce fasolea a fiert, dati-o prin strecuratoare , pasati-o cu blenderul. Puneti-o pasata inapoi in oala. Mustarul si usturoiul se pun la fasole si se amesteca bine. Se mai punei putin ulei si daca e moale, e gata. Acum, puneti uleiul la incins, adaugati ceapa taiata feliute si lasati-o sa se caleasca. Adauga bulionul si amesteca. Serviti fasolea cu ceapa caramelizata deasupra si cu lipie.
Se pune untul la topit in care se caleste ceapa taiata cubulete si usturoiul intreg.
Supa de ceapaRetete pentru mese in familie Pentru masa de Paste, am ales o rețetă de pască cu brânză și ciocolată. Am avut ca...
Desert pasca cu branza si ciocolataBun de baut,bun la cremele prajiturilor,bun de tinut o iarna intreaga!! pentru concurs toamna se numara borcanele
Nectar de caise
Comentarii