Pasul 1:
Taiem ceapa verde in rondele. Tocam marunt patrunjelul.
Pasul 2:
Pregatim un blender in care punem trei sferturi din cantitatea de fasole boabe fiarta. Adaugam ceapa verde, dar pastram cateva rondele pentru ornat. Punem patrunjelul, semintele de chimion, uleiul de masline si pasta de susan. Condimentam cu piper macinat.
Pasul 3:
Mixam pana cand obtinem o pasta fina.
Pasul 4:
Punem pasta obtinuta peste fasolea boabe ramasa intreaga.
Pasul 5:
Amestecam, gustam si condimentam, daca mai este nevoie.
Pasul 6:
Ornam cu rondele de ceapa verde, boabe de mustar si pasta de ardei iute. Servim simpla, cu paine calda sau ca si garnitura.
Reteta video completa o gasiti la:http://www.reteta-video.ro/retete/fasole-batuta-frecata.html
POFTA BUNA!
Descopera reteta traditionala de carnati de casa cu boia si usturoi, un preparat autentic din carne de porc. Afla pas cu pas...
Carnati de casa cu boia si usturoi. Reteta traditionala de carnati de porc facuti in casaDescopera cum sa prepari faguri cu crema de ciocolata, pas cu pas. Aceasta rețeta simpla si detaliata te va ghida prin...
Faguri cu crema de ciocolata reteta pas cu pasRetete pentru mese in familie Pentru masa de Paste, am ales o rețetă de pască cu brânză și ciocolată. Am avut ca...
Desert pasca cu branza si ciocolataBun de baut,bun la cremele prajiturilor,bun de tinut o iarna intreaga!! pentru concurs toamna se numara borcanele
Nectar de caise
Comentarii