Fasolea aleasa am spalat-o in apa rece si am pus-o la inmuiat in apa multa de seara pana dimineata . Dimineata am pus fasolea in vasul de la Slow Cooker , am pus morcovul curatat , usturoiul si foile de dafin si am lasat-o la gatit pentru 5 ore la temperatura mica .
Fasolea se poate fierbe clasic fara nici o problema , dar apartul meu Slow Cooker ma ajuta enorm atunci cand trebuie sa plec la serviciu .
Fasolea fiarta am pus-o in vasul robotului impreuna cu sare , piper ,morcovul, usturoiul si sucul de rosii.Am pornit robotul si am facut o pasta fina . Mutam fasolea intr-un castron.
Leurda spalata bine si uscata am tras-o la tigaie in 50 ml ulei pentru 2 minute . Am gatit-o pana cand s-a muiat putin si a devenit un verde intens .
Punem leurda in vasul robotului si o maruntim si pe ea.
Amestecam fasolea pasta cu leurda , gustam si mai punem sare si piper daca trebuie . Servim cu muraturi .
O reteta simpla si gustoasa de chiftelute aperitiv, perfecte pentru orice ocazie speciala sau o simpla petrecere in familie....
Chiftelute aperitiv - reteta simpla si gustoasa pentru orice ocazieCeapa verde o curatam, o taiem rondele, ceapa uscata o curatam si o tocam marunt.
Ciorba de fasole cu rasol si costita afumataRetete pentru mese in familie Pentru masa de Paste, am ales o rețetă de pască cu brânză și ciocolată. Am avut ca...
Desert pasca cu branza si ciocolataBun de baut,bun la cremele prajiturilor,bun de tinut o iarna intreaga!! pentru concurs toamna se numara borcanele
Nectar de caise
Comentarii