Fasole Batuta

Timp pregatire
240 minute
Complexitate
redusa
Fasole Batuta

Ingrediente

  • 400 grame fasole uscata
  • 300 ml ulei
  • 3 cepe medii
  • 1 lingura sare

Mod de preparare

Fasolea statuta in apa timp se zece ore se pune la fiert schimbandu-se apa pe parcurs de 3- 4 ori.

Se lasa la fiert pana se desfac cojile si se ridica la suprafata.

Dupa ce sa fiert scurgem apa, dar nu toata mai lasam cat sa nu se intareasca prea tare, si o batem cu mixerul sau cu robotul cu cutit, adaugand ulei si sare dupa gust.

Se taie ceapa marunt si se caleste bine in ulei.

Ceapa calita se aseaza peste fasole intr-un bol.

 

Comentarii

Pentru a comenta trebuie sa fii autentificat. Log in

Pasca traditionala

Pasca traditionala

Pasca traditionala
Drob de miel in foietaj

Drob de miel in foietaj

Organele de miel se pun la fiert in apa rece impreuna cu cateva boabe de piper,1 foaie de dafin timp de 35- 40 minute.

Drob de miel in foietaj
Miel umplut

Miel umplut

Este nelipsit de pe masa noastra in ziua de Paste.

Miel umplut
Parteneri
Desert pasca cu branza si ciocolata
Bucataras.RO

Desert pasca cu branza si ciocolata

Retete pentru mese in familie Pentru masa de Paste, am ales o rețetă de pască cu brânză și ciocolată. Am avut ca...

Desert pasca cu branza si ciocolata
Nectar de caise
Culinar.RO

Nectar de caise

Bun de baut,bun la cremele prajiturilor,bun de tinut o iarna intreaga!! pentru concurs toamna se numara borcanele

Nectar de caise
Tort cu ciocolata si caise
ReteteCulinare.RO

Tort cu ciocolata si caise

Tort cu ciocolata si caise