Se spala fasolea si se pune la fiert (se da in clocot in doua ape, dupa care se curata de coaja fiecare bob, credeti-ma merita efortul!) cu o ceapa taiata in 4, morcovii si pastirnacul curatati si taiati mai mare, cubul de knorr. Cind a scazut apa si s-au fiert legumele, se condimenteaza dupa gust cu sare si piper, se adauga putin ulei si se marunteste cu blenderul pina se obtine o pasta. Aceasta se pune in vase mici, de o portie.
Separat, restul de cepe se curata, se toaca marunt si se prajesc in ulei pina devin galben-aurii.Pentru o culoare mai intensa se adauga putina boia de ardei dulce. Se adauga peste fasolea din vase si se decoreaza dupa imaginatia fiecaruia.
Reteta de pasca traditionala cu branza dulce este cu adevarat o incantare. Cu un gust bogat și cremos, branza dulce imbinata...
Pasca traditionala cu branza dulceIncearca cea mai simpla si delicioasa reteta de pesto de leurda, explicata pas cu pas! Preparat in doar cateva minute, acest...
Pesto de leurda – reteta simpla, rapida si delicioasa, explicata pas cu pasIncearca reteta traditionala de drob de miel, perfecta pentru masa de Paste! Preparat cu organe fragede, verdeata proaspata...
Drob de miel – reteta traditionala pas cu pas pentru un preparat autentic si delicios de PasteRetete pentru mese in familie Pentru masa de Paste, am ales o rețetă de pască cu brânză și ciocolată. Am avut ca...
Desert pasca cu branza si ciocolataBun de baut,bun la cremele prajiturilor,bun de tinut o iarna intreaga!! pentru concurs toamna se numara borcanele
Nectar de caise
Comentarii