Process tehnologic de preparare: Fasolea se spala si se da in cateva clocote dupa care se scurge ,se schimba apa si se continua fierberea pina ce aceasta este fiarta. Se scurge, se lasa sa se racoreasca, dupa care se trece prin masina de tocat. Se mixeaza incorporindu-se uleiul, sarea, piperul. Ceapa se caleste in putin ulei, se adauga bulionul, se stinge cu putina supa de la fasole, se condimenteaza cu sare si piper. Se serveste calda sau rece cu sosul deasupra si diferite salate de sezon dupa preferinta.
Descopera o reteta delicioasa de chec cu unt, vanilie si stafide, perfecta pentru orice ocazie. Simplu de preparat, aromat si...
Reteta delicioasa de chec cu unt, vanilie si stafide. Simplu, gustos si aromatIncearca reteta noastra de salata sanatoasa cu piept de pui, ou fiert, cascaval si legume proaspete. Perfecta pentru o masa...
Salata sanatoasa cu piept de pui, ou fiert si legume. Reteta rapida si gustoasaRetete pentru mese in familie Pentru masa de Paste, am ales o rețetă de pască cu brânză și ciocolată. Am avut ca...
Desert pasca cu branza si ciocolataBun de baut,bun la cremele prajiturilor,bun de tinut o iarna intreaga!! pentru concurs toamna se numara borcanele
Nectar de caise
Comentarii