Fasolea se paseaza in robot sau pe masina de carne cu sita mica, se incorporeaza 100 ml ulei, sare, piper si se seaza in castornele.
Ceapa se caleste in ulei, pana capata o culoare aurie, se sareaza si se intinde peste fasole. Se poate servi calda cu mamaliga si muraturi sau rece cu paine prajita.
Incanta-ti familia si prietenii cu o reteta traditionala de branzoaice sau poale-n brau. Aceasta reteta simpla si gustoasa va...
Branzoaice sau poale-n brau - reteta traditionala, simpla si gustoasaCeapa verde o curatam, o taiem rondele, ceapa uscata o curatam si o tocam marunt.
Ciorba de fasole cu rasol si costita afumataRetete pentru mese in familie Pentru masa de Paste, am ales o rețetă de pască cu brânză și ciocolată. Am avut ca...
Desert pasca cu branza si ciocolataBun de baut,bun la cremele prajiturilor,bun de tinut o iarna intreaga!! pentru concurs toamna se numara borcanele
Nectar de caise
Comentarii