Fasole banateana

Timp pregatire
90 minute
Complexitate
medie

Ingrediente

  • 500 gr fasole alba
  • 3-4 fire de praz
  • 10 ardei grasi
  • 400 gr rosii
  • 200 ml ulei
  • patrunjel verde
  • cimbru,
  • sare.

Mod de preparare

Fasoleea spalata,si inmuiata se pune la fiert.Se fierbe ca pentru iahnie.Cand este aproape gata,se adauga prazul taiat marunt si inabusit in ulei.Ardeiul si rosiile se taie marunt si se pun la inabusit pe rand.Mai intai ardeiul apoi rosiile.Se adauga sarea si cimbrul si se ameste ca totul in fasole.Se fierb impreuna cam 20 de minute.La urma se adauga patrunjelul taiat.Se poate servi si rece.

 

Comentarii

Pentru a comenta trebuie sa fii autentificat. Log in

Pasca traditionala

Pasca traditionala

Pasca traditionala
Drob de miel in foietaj

Drob de miel in foietaj

Organele de miel se pun la fiert in apa rece impreuna cu cateva boabe de piper,1 foaie de dafin timp de 35- 40 minute.

Drob de miel in foietaj
Miel umplut

Miel umplut

Este nelipsit de pe masa noastra in ziua de Paste.

Miel umplut
Parteneri
Desert pasca cu branza si ciocolata
Bucataras.RO

Desert pasca cu branza si ciocolata

Retete pentru mese in familie Pentru masa de Paste, am ales o rețetă de pască cu brânză și ciocolată. Am avut ca...

Desert pasca cu branza si ciocolata
Nectar de caise
Culinar.RO

Nectar de caise

Bun de baut,bun la cremele prajiturilor,bun de tinut o iarna intreaga!! pentru concurs toamna se numara borcanele

Nectar de caise
Tort cu ciocolata si caise
ReteteCulinare.RO

Tort cu ciocolata si caise

Tort cu ciocolata si caise