Se inmoaie fasolea peste noapte, iar a doua zi se fierbe - pe jumatate - in apa in care a fost inmuiata, impreuna cu una din cele doua cepe.
Cealalta ceapa se curata si se toaca marunt, iar morcovii si tulpinile de telina, curatate si spalate, se taie cubulete.
Se-ncinge uleiul intr-o tigaie si se dunstuiesc in el toate legumele, dupa care se adauga rosiile curatate de pielita si taiate bucatele. Se gusta de sare si de piper si se lasa sa fiarba cateva minute, la foc mic.
Se incorporeaza boabele de fasole bine scurse, se fierb in continuare, pana ce se inmoaie, se mai adauga sare si piper - daca este nevoie - si, la sfarsit, patrunjel verde tocat.
Descopera o reteta delicioasa de chec cu unt, vanilie si stafide, perfecta pentru orice ocazie. Simplu de preparat, aromat si...
Reteta delicioasa de chec cu unt, vanilie si stafide. Simplu, gustos si aromatIncearca reteta noastra de salata sanatoasa cu piept de pui, ou fiert, cascaval si legume proaspete. Perfecta pentru o masa...
Salata sanatoasa cu piept de pui, ou fiert si legume. Reteta rapida si gustoasaRetete pentru mese in familie Pentru masa de Paste, am ales o rețetă de pască cu brânză și ciocolată. Am avut ca...
Desert pasca cu branza si ciocolataBun de baut,bun la cremele prajiturilor,bun de tinut o iarna intreaga!! pentru concurs toamna se numara borcanele
Nectar de caise
Comentarii