Farfalle cu busuioc, sos de rosii si masline

Timp pregatire
20 minute
Complexitate
redusa
Farfalle cu busuioc, sos de rosii si masline

Ingrediente

  • Ingrediente: 400 de grame de farfalle
  • 1 varf de cutit de sare
  • 6 lingurite cu bulion
  • 2 lingurite cu ulei de floarea-soarelui
  • 1 cana masline negre si cateva frunzulite proaspete de busuioc.

Mod de preparare

Mod de preparare

Se fierb pastele in apa cu sare, dupa ce au fiert se scurg de apa. Intre timp se pregateste sosul din 2 lingurite de ulei de floarea-soarelui, 6 lingurite de bulion, putina sare si busuioc tocat marunt (cateva frunzulite proaspete).

Sosul se lasa sa scada putin, cateva minute pe focul moderat, in sos se adauga si maslinele. La final se adauga peste farfalle. Se poate presara si putin parmezan.

Pofta buna!

http://ideidelicioase.blogspot.ro

 

Comentarii

Pentru a comenta trebuie sa fii autentificat. Log in

Pasca traditionala

Pasca traditionala

Pasca traditionala
Drob de miel in foietaj

Drob de miel in foietaj

Organele de miel se pun la fiert in apa rece impreuna cu cateva boabe de piper,1 foaie de dafin timp de 35- 40 minute.

Drob de miel in foietaj
Miel umplut

Miel umplut

Este nelipsit de pe masa noastra in ziua de Paste.

Miel umplut
Parteneri
Desert pasca cu branza si ciocolata
Bucataras.RO

Desert pasca cu branza si ciocolata

Retete pentru mese in familie Pentru masa de Paste, am ales o rețetă de pască cu brânză și ciocolată. Am avut ca...

Desert pasca cu branza si ciocolata
Nectar de caise
Culinar.RO

Nectar de caise

Bun de baut,bun la cremele prajiturilor,bun de tinut o iarna intreaga!! pentru concurs toamna se numara borcanele

Nectar de caise
Tort cu ciocolata si caise
ReteteCulinare.RO

Tort cu ciocolata si caise

Tort cu ciocolata si caise